Heerlen, Brunssum

Heerlen is een veelzijdige stad, het is dé centrumstad van de regio. Je kunt er gezellig winkelen en slenteren langs de vele etalages van bekende warenhuizen en winkelketens, maar ook van exclusieve modezaken en sfeervolle speciaalzaken. Heerlen is populair, een winkelstad met een breed en gevarieerd aanbod. Naast de gezellige winkelstraten in het centrum vind je er diverse grotere winkelcentra, zoals bijvoorbeeld het Corio Center en ‘t Loon. Daarnaast kun je terecht op de uitgebreidere woonboulevard, die jaarlijks miljoenen bezoekers van heinde en verre trekt.

Heerlen is tevens een bruisende uitgaansstad, waar je het hele jaar door gezellig op stap gaat. Liefhebbers van kunst en cultuur kunnen terecht in het Parkstad Limburg Theater, SCHUNCK* met zijn multidisciplinaire aanbod, ‘t Patronaat, in het historische Kasteel Hoensbroek , het Thermenmuseum of het Nederlands Mijnmuseum.

Thermen museum
coriocenter
kinderstad
woonboulevard
hoeve de aar
quatro 4 bioscoop
SCHUNCK
Neoliet klimwand
nr7even heerlen
Kasteel Hoensbroek

Brunssum is een verrassende gemeente. Veel groen, een prachtig vijverpark en een modern winkelcentrum met passage geven Brunssum een heel eigentijdse uitstraling. De aanwezigheid van de achttien-holes golfbaan en de Brunssumerheide zorgen ervoor dat Brunssum een sportief karakter heeft.

golf brunssumerheide
Blotevoetenpark brunssum
Minihaven schutterspark
Brunssummerheide
Translate »