Omgeving Domein Hellebeuk

De omgeving van Zuid Limburg nodigt u uit om te bezoeken en te verkennen. U zult zien dat u niet ver weg hoeft te gaan om natuur, rust, uitgaan, winkelen, wandelen, sport en cultuur te vinden.

De vele attracties in Valkenburg staan garant voor plezier en vermaak voor jong en oud. Kabelbaan, roddelbaan, grotten, Sprookjesbos, Pretpark de Valkenier, Casino,en Kuuroord Thermae 2000. In Snowworld Landgraaf kunt u 365 dagen per jaar genieten van verse sneeuw of naar hartelust klimmen en klauteren in het nieuwe klimpark.

Of wat dacht u van de mooiste dierentuin Gaia ParkZoo en de wereldtuinen Monde Verde. Proef de sfeer en gezelligheid van het Bourgondische leven in de historische stad Maastricht of maak een ritje in de stoomtrein, alles ligt op korte afstand van ons bungalowpark.

In de informatiemap in uw bungalow vindt u veel info.

De  heuvels en bossen van Zuid-Limburg zijn geliefde wandelgebieden met diverse wandelroutes. U zit er midden in en u kunt direct vanuit de bungalow met een stevige  wandeling beginnen. Ook voor de wielrenliefhebber zijn hier de “bergen” te beklimmen. De verschillende beklimmingen wisselen zich af met haarscherpe afdalingen, waardoor er nooit een moment van verveling kan toeslaan. Start uw uitdagende fietsroute  bij Domein Hellebeuk en neem na 3 km de fenomenale wielerbult: de Valkenburgse Cauberg. En ontdek vervolgens alle ander bekende heuvels van de “Amstel Goldrace”.(de route is permanent bewegwijzerd!)

Bezichtig de internationale trekpleisters, Hasselt (45 km), Luik(46), Tongeren (34) Aken (23) en Maastricht(17km)

Nieuwsgierig ? Klik vlug op onderstaande plaatsen en ontdek wat er allemaal te doen is !!

KasteelruineValkenburg aan de Geul Rederij StiphoutMaastricht drielandenpuntVaals, Kerkrade, Landgraaf
BrunssummerheideHeerlen, Brunssum Boerengolf vrouwenheideZuid-Limburg diversen Fort eben-emaelBelgië-Duitsland

En natuurlijk nog vele andere plaatsen in Nederland, België en Duitsland. u bent hier maar enkele kilometers van verwijderd.

Translate »