Wielertoerist

Iedere wielertoerist is vast wel eens afgezakt naar het Zuiden van het land om de klimmer in zichzelf naar boven te halen. De trekpleisters als de Cauberg, Keutenberg en Camerig worden aangedaan. Maar in het Limburgse landschap liggen nog veel meer parels van klimmetjes verborgen en ook vlak over de grens stuit je zo nu en dan op een onbekende kuitenbijter in de heuvels van Limburg en de Voerstreek. Het ultieme uitstapje voor de levensgenieter. Ga op pad met de fiets of e-bike door het Zuid-Limburgse Heuvelland en geniet van Bourgondische pit stops onderweg! Een geslaagd uitstapje met vrienden of vriendinnen. Bezoek onder andere de pittoreske dorpjes; Gulpen, Wittem en Mechelen.

Maar, waarom maar in 1 dag op en neer naar Zuid-Limburg? Terwijl je er heerlijk kunt verblijven en vanuit je accommodatie mooie tochten kunt maken, en in de avond mooie gesprekken over de dag kunt hebben, evt. tijdens een etentje in Valkenburg aan de Geul.

Wij hebben verschillende woningen die uitermate geschikt zijn voor (groepen) fietsers. Gelegen op een klein park met schitterend uitzicht over het heuvellandschap vanuit de woning.

Speciaal voor de wielerliefhebbers hebben wij voor de beide vakantiewoningen nr. 52 en nr. 35 het volgende:

  • Een afsluitbare ruimte bij uw vakantiewoning gelegen voor al uw fietsen.
  • Speciaal fietsgereeschap
  • Een fietsreparatiestandaard
  • Fietspomp voor alle mogelijke fiets ventielen.
  • Bandenplakset
  • Mogelijkheid tot het wassen van uw kleding in een wasmaschine en een droogrek voor natte kleding.
  • Waterkraan voor het vullen van uw bidons
  • Stopcontact voor het evt. opladen van uw electrische fiets.

 

Voor verschillende routes race en ATB, kunt u hier kijken, of hier voor de permanent bewegwijzerde Amstel GoldRace routes

Fietsverhuur is mogelijk bij Cycle Center Valkenburg of Roger Flucken in Voerendaal

Zorg zelf voor een fietsverzekering! Domein Hellebeuk- Vacantiehuisjes.nl kan op geen enkele wijze aansprakelijk worden gesteld voor vermissing of eventuele schade aan uw fiets of e-Bike.

 

Kijk op onze hier voor de details van onze woningen en beschikbaarheid.

Vragen: info@vacantiehuisjes.nl of 045-2092012

Translate »